Βίλλα Τζώρτζη

      Η Βίλλα Τζώρτζη αποτελείται από τρία αυτόνομα διαμερίσματα τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως 5 άτομα το καθένα. Όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και υπνοδωμάτια. Είναι ιδανική για ζευγάρια αλλά και για μεγάλες οικογένειες καθώς υπάρχει η δυνατότητα της ενοικίασης όλης της Βίλλας όπως και των διαμερισμάτων ξεχωριστά. Η Βίλλα στο σύνολο μπορεί να φιλοξενήσει από 2 έως 11 άτομα. Στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το πρωινό σας ή το γεύμα σας στην τραπεζαρία η οποία βρίσκεται ανάμεσα σε κήπους, ελιές και λουλούδια.

Διαμέρισμα 1ο (ΙΣΟΓΕΙΟ - 2 ατόμων)


      Το διαμέρισμα βρίσκεται στο ισόγειο της βίλλας, είναι 45 τ.μ. και μπορεί να φιλοξενήσει 2 έως 3 άτομα. Διαθέτει ευρύχωρο σαλόνι με καναπέ που γίνεται διπλό κρεβάτι για την φιλοξενία ενός επιπλέον ατόμου, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με όλα τα απαραίτητα σκεύη και ηλεκτρικές συσκευές για την εξυπηρέτηση σας. Επίσης περιλαμβάνει κρεβατοκάμαρα με διπλό κρεβάτι και μπάνιο.

Μαϊος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέβριος
50€
60€
70€
90€
60€

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΥΡΩ.

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 5 ΜΕΡΕΣ.

Διαμέρισμα 2ο (Α'ΟΡΟΦΟΣ - 4 ατόμων)


      Το διαμέρισμα βρίσκεται στον πρώτο όροφο της βίλλας, είναι 65 τ.μ. και μπορεί να φιλοξενήσει 4 έως 5 άτομα. Διαθέτει ευρύχωρο σαλόνι με καναπέ που γίνεται διπλό κρεβάτι για την φιλοξενία ενός επιπλέον ατόμου, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με όλα τα απαραίτητα σκεύη και ηλεκτρικές συσκευές για την εξυπηρέτηση σας. Διαθέτει δύο κρεβατοκάμαρες με ένα διπλό και δύο μονά κρεβάτια αντίστοιχα καθώς και δύο μπαλκόνια με θέα.

Μαϊος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέβριος
75€
85€
95€
115€
85€

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΥΡΩ.

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 5 ΜΕΡΕΣ.

Διαμέρισμα 3ο (Β'ΟΡΟΦΟΣ - 2 ατόμων)


       Το διαμέρισμα βρίσκεται στον δεύτερο όροφο της βίλλας, είναι 65 τ.μ. και μπορεί να φιλοξενήσει 2 έως 3 άτομα. Διαθέτει ευρύχωρο σαλόνι με καναπέ που γίνεται διπλό κρεβάτι για την φιλοξενία ενός επιπλέον ατόμου, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με όλα τα απαραίτητα σκεύη και ηλεκτρικές συσκευές για την εξυπηρέτηση σας. Διαθέτει μία κρεβατοκάμαρα με διπλό κρεβάτι και μπάνιο καθώς και δύο μπαλκόνια με θέα.

Μαϊος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέβριος
60€
70€
80€
100€
70€

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΥΡΩ.

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 5 ΜΕΡΕΣ.

Όλα τα διαμερίσματα περιλαμβάνουν:


       Τηλεόραση lcd 26΄΄ και DVD player, wifi Internet, κλιματισμό, αυτόνομη θέρμανση, τζάκι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, θυρίδα ασφαλείας, υπαίθριο παρκινγκ, στεγνωτήρας μαλλιών  

      Ο καθαρισμός διαμερισμάτων γίνεται δύο φορές την εβδομάδα καθώς και η αλλαγή σεντονιών και ειδών μπανιου.

GreekEnglish (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)Italian - Italy

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.